What we do Features Showcase Pricing Jukebox TV Blog

On-the-fly manifestmanipulatie: door gebruikers gegenereerde kanalen of volledig gepersonaliseerde tv-kanalen

Wereldwijde Hitlijsten: kies het volgende nummer - on-the-fly manifest manipulatie live voorbeeld


Je kunt het volgende nummer kiezen op het volgende 24x7 muziekkanaal door simpelweg op de knop onder het huidige schema te klikken of de QRCode op je smartphone te scannen. Je kunt dan kiezen welke content er vervolgens uitgezonden wordt.

Kies het volgende nummer
HTTP Streaming Manifest-manipulatie: wat zijn de meest voorkomende use-cases?HTTP-streaming met adaptieve bitrate (ABR) is een veelgebruikte technologie voor het leveren van videocontent via het internet. ABR stelt de speler in staat om de kwaliteit van de videostream aan te passen op basis van de beschikbare bandbreedte van de kijker, wat zorgt voor vloeiende weergave zonder bufferen of onderbrekingen. Echter, soms werkt het standaard ABR-manifest mogelijk niet goed voor bepaalde scenario's, zoals veranderende netwerkcondities of het richten op specifieke apparaten. Dit is het meest bekende gebruik van HTTP Streaming Manifest-manipulatie.

HTTP Streaming Manifest-manipulatie is het proces van het wijzigen van het ABR-manifest om specifieke doelen te bereiken, zoals het verbeteren van de videokwaliteit, het verminderen van de latentie of het richten op een specifiek apparaat of platform. Door het manifest te manipuleren, kun je het ABR-algoritme aanpassen om de streamingervaring voor jouw specifieke use-case te optimaliseren.

Er zijn verschillende soorten HTTP Streaming Manifest-manipulatietechnieken die je kunt gebruiken, afhankelijk van je doelen:

Bandbreedtemanipulatie: Deze techniek houdt in dat je het ABR-manifest aanpast om de bitrates en resoluties van de videostreams aan te passen op basis van de beschikbare bandbreedte van de kijker. Door de bitrate te verlagen, kun je bufferen minimaliseren en een soepele weergave garanderen.

Latentiemanipulatie: Deze techniek houdt in dat je de vertraging tussen het live-evenement en de weergave van de kijker vermindert. Door het ABR-manifest te manipuleren, kun je de segmentduur en buffergrootte aanpassen om de latentie te verminderen.

Apparaatspecifieke manipulatie: Deze techniek houdt in dat je het ABR-manifest aanpast om specifieke apparaten of platforms te targeten. Door het apparaat of platform van de kijker te detecteren, kun je het manifest aanpassen om de streamingervaring voor dat apparaat te optimaliseren.

Kwaliteitsmanipulatie: Deze techniek houdt in dat je de videokwaliteit verbetert door de bitrates en resoluties van de videostreams aan te passen. Door de bitrate en resolutie te verhogen, kun je de videokwaliteit verbeteren, maar dit kan ook het bufferen verhogen.

HTTP Streaming Manifest-manipulatie kan handmatig of via automatiseringstools worden gedaan. Veel streamingplatforms bieden API's en tools voor manifestmanipulatie, waardoor het voor ontwikkelaars gemakkelijker wordt om het ABR-algoritme aan te passen.

Kan manifestmanipulatie worden gebruikt om te personaliseren en dynamisch de uitzending van een HTTP-streaming tv-kanaal te bewerken?


Manifestmanipulatie kan potentieel worden gebruikt om te personaliseren en dynamisch de uitzending van een lineair tv-kanaal te bewerken, hoewel dit afhangt van de specifieke technologie en infrastructuur die wordt gebruikt voor het lineaire tv-kanaal.

Om de uitzending van een lineair tv-kanaal te personaliseren en dynamisch te bewerken met behulp van manifestmanipulatie, zou je een systeem moeten hebben dat je in staat stelt om het ABR-manifest in realtime te wijzigen. Dit vereist een hoge mate van controle over de coderings- en leveringsinfrastructuur, evenals geavanceerde algoritmen voor het analyseren van kijkersgegevens en het dynamisch aanpassen van het manifest.

iReplay.TV doet al aan manifestmanipulatie sinds 2012 en de eerste gepersonaliseerde muziek-tv-kanalen prototypes en nu kan gewoon iedereen het proberen in de demo hierboven.

wees de dj - ABR http streaming manifest manipulatie voorbeeld
Iedereen kan een DJ zijn met Jukebox Music TV-kanalen


Get your own TV channel on iOS, Android, Roku, Fire TV and Connected TV like this one easily

Unlimited, automated, 24/7 TV Channels from your content at $0.001 per minute

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv
Trusted by

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


A portion of iReplay.TV's revenues, specifically 1%, is being allocated towards funding research and providing assistance for children's cancer treatment at Gustave Roussy Institute
Learn more about Gustave Roussy cancer Institute