Wat wij doen Functies Showcase Prijzen Jukebox TV Blog

Start uw FAST, Betaalmuur TV-kanalen of live evenementen,
Podcast betaald abonnement vanuit uw bestaande inhoud

Geen hardware of software om te installeren
Geen abonnement vereist
Direct streamen naar elk verbonden scherm ter wereld
Importeer uw bestaande inhoud van de meeste platforms
Of bespaar gewoon geld op uw huidige OVP datalimiet

iReplay.TV is gespecialiseerd in het creëren en beheren van de eerste volledig op de cloud gebaseerde, alles-in-één OTT-oplossing voor:
Pay-per-view online evenementen of tv-kanalen
Virtuele kanalen/FAST-kanalen
Betaalde podcastabonnementen

TV-technologie heeft enorme vooruitgang geboekt, maar de methoden die worden gebruikt om content over te brengen, zijn hierbij achtergebleven. iReplay biedt een geavanceerde oplossing door een volledig op de cloud gebaseerd platform te bieden voor lineaire, gepersonaliseerde en on-demand OTT-diensten. Met iReplay kunt u eenvoudig uw inhoud uploaden naar onze webinterface, uw distributie- en planningsvoorkeuren selecteren, en wij zorgen voor de codering en het streamen naar elk apparaat wereldwijd, met de snelste time-to-market en laagste TCO in de branche.

Betrouwbare, hoogwaardige streaming

Multiscreen Adaptive Bitrate (Daadwerkelijke 24x7-weergave van klantkanalen)

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

Professionele diensten
met meer dan 20 jaar ervaring

iReplay.tv biedt toegang tot streaming experts die 24/7 beschikbaar zijn om te helpen bij live streaming evenementen, VOD2Live kanalen, betaalde podcastabonnementen en noodplannen te bieden wanneer dat nodig is. In tegenstelling tot algemeen gebruik van offshore niveau 1 ondersteuning met vooraf geschreven antwoorden en beperkte beschikbaarheid van betere ondersteuning buiten kantooruren, zijn de experts van iReplay.tv op elk moment beschikbaar voor iedereen, ook tijdens gratis proefperiodes. Ze kunnen advies geven over aanbevelingen voor apparatuur, optimalisatie van transcodering, ondersteuning bij het automatiseren van contentcreatie, live monitoring, en zowel klant- als server-side maatwerksoftwareontwikkeling. Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van streaming kunnen de experts van iReplay.tv hulp bieden bij alles wat met streaming te maken heeft, ongeacht of je streamt vanuit Antarctica of gemakkelijkere locaties om vanuit te streamen.

Geen abonnementsplan.
Betaal per gebruik, betaal naar behoefte

Live streaming evenementen zijn meestal een eenmalige gebeurtenis die, indien succesvol, met verschillende frequenties kan worden herhaald. Het kan moeilijk zijn om te voorspellen hoe vaak deze evenementen zullen plaatsvinden, waardoor het uitdagend is om het juiste abonnementsplan te kiezen, wat dan weer annulering vereist vóór de volgende factureringscyclus. Bij iReplay.tv bieden we een eenvoudig en duidelijk prijsmodel. U betaalt alleen per minuut gebruik en onze prijzen zijn altijd lager dan die van andere online videoproviders die vertrouwen op externe technische oplossingen, ongeacht de limieten of overschrijding van gegevens voor de plannen. Dit prijsmodel is van toepassing op alle andere diensten, waaronder VOD, VOD2Live en betaalde podcastabonnementen, zodat u alleen betaalt voor wat u gebruikt en nooit meer. Wij geloven in transparante en eerlijke prijzen, zodat u zich kunt concentreren op het succesvol leveren van live streaming evenementen zonder u zorgen te maken over verborgen kosten of complexe prijsopties.

Alle functies die u nodig heeft
voor betrouwbare weergave

iReplay.tv heeft alles wat u nodig heeft om uw live streaming ervaring zo soepel en probleemloos mogelijk te maken. We ondersteunen verschillende invoeropties, waaronder RTMP, SRT en moderne HLS, H264/AVC en HEVC, en bieden adaptieve bitrate HTTP streaming voor optimale weergave op verschillende apparaten. Met functies zoals timeshifting, Cloud DVR en terugspoelen kunt u ervoor zorgen dat uw publiek geen moment mist. Ons platform biedt standaard failover en failsafe streaming, zodat uw stream zonder onderbreking doorgaat bij eventuele problemen. We geven prioriteit aan apparaatcompatibiliteit en volgen de officiële aanbevelingen voor HTTP-streaming, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw stream compatibel is met zoveel mogelijk apparaten. U hoeft geen extra opties te kiezen of een nieuwe bestelling te plaatsen om maximale compatibiliteit te bereiken, omdat ons platform alles biedt wat u nodig heeft, direct uit de doos, voor elke klant.

TV-kana(a)l(en) beheerd vanuit
een browser of smartphone

De gebruiksvriendelijke webinterface van iReplay.TV stelt u in staat om snel en eenvoudig een 24/7 TV-kanaal te creëren door uw VOD- en live-inhoud te mixen en dit uit te zenden naar kijkers over de hele wereld. Met 'Jukebox TV' kunnen uw publiek (of klanten op een openbare plaats zoals een bar) de volgende muziekvideo kiezen voor uw Muziek TV-kanaal. Met 'influencers TV' kunt u influencers toegang geven zodat ze hun eigen TV-kanaal kunnen creëren vanuit uw inhoud en dit kunnen delen met hun volgers. Met 'Coop TV' kunt u TV-kanalen creëren in samenwerking met content creators. Met deze oplossing kan alle uitgezonden inhoud onmiddellijk worden opgevraagd voor start-over, catch-up en replay.

Beste videoproducenten voor live streaming in Ashburn, Virginia, United States

iReplay.tv werkt samen met lokale videoproductiebedrijven om een sneller opstartproces mogelijk te maken, zodat elke gebruiker van een gratis proefperiode gemakkelijk video professionals in de buurt kan vinden.

Openbare live streaming, voorbeelden op sociale media en restreaming, continue 24x7 TV-kanaal streaming met cloud playout, integratie van verschillende betalingsmethoden met Paygate, geplande Live, Live en VOD-archivering, Muziek TV-kanalen voor openbare gelegenheden, streaming met lage latentie, failover/failsafe streaming - al deze prominente functies van iReplay.TV zijn geverifieerd en aanbevolen door experts in onze directory.

Realtime betalingen
op uw bankrekening

Met onze betaalmuuroptie krijgt u niet alleen de beste leveringsoplossing die in realtime schaalbaar is op basis van de locatie van kopers, maar u heeft ook toegang tot realtime betalingen voor eenmalige evenementstickets of abonnementen. U kunt betalingen rechtstreeks ontvangen op uw Stripe- of PayPal-account (zonder commissie aan iReplay.tv), evenals via uw cryptowallet.

Veelzijdig multifunctioneel
Play-out systeem

Maak moeiteloos 24/7 TV-kanalen aan met automatische gewogen willekeurige schema's op basis van bestaande video- of audio-assets. Genereer subkanalen of themakanalen met tag-gebaseerde playouts. Blijf georganiseerd met een gebruiksvriendelijke interface die geschikt is voor aanraking en functies zoals inzoomen met knijpbeweging op mobiele apparaten. Naadloze externe API-verbinding is beschikbaar voor bestaande playouts.

Token-gebaseerde beveiliging

Een stream kan alleen worden gedeeld als u dit toestaat. Met een token-gebaseerd systeem op elke afzonderlijke stream is het veel gemakkelijker om het gebruik van een individuele ticketkoper of abonnee te volgen dan met eenvoudige algemene beveiligingsmethoden zoals geolocatie (die kan worden omzeild door VPN's) of DRM (die kan worden omzeild door HDCP-strippers).

Geen migratie vereist

Als u uw huidige online videoprovider voorlopig wilt behouden, kunt u nog steeds profiteren van de functies van iReplay.tv door uw bestaande output(s) opnieuw uit te zenden om de mogelijkheden van ons platform te testen. Op deze manier kunt u geld besparen terwijl u geniet van aanvullende functies die de betrouwbaarheid van uw live streams verbeteren. U kunt zelfs een 24/7 TV-kanaal maken met behulp van uw bestaande inhoudscatalogus. Wanneer u klaar bent om uw inhoud volledig naar ons platform te migreren, bieden wij migratietools aan om het proces naadloos en transparant voor u te maken.

Gepersonaliseerde, adresseerbare TV, door uzelf, verenigingen van content creators, influencers of zelfs kijkers

Multiscreen Adaptive Bitrate (Daadwerkelijke 24x7-weergave van klantkanalen)

Jukebox TV - Create your own music TV channels or let your viewers personalize it

Wereldwijde distributie
Interne en externe CDN+P2P

De leveringsinfrastructuur van iReplay.tv, gebaseerd op een robuuste interne en intelligente CDN, evenals een multi-CDN-benadering op aanvraag, stelt u in staat om vanaf het begin een groot wereldwijd publiek te bereiken, tegen een betaalbaardere prijs dan traditionele CDNs. Dit geldt ook voor regio's waar hoge-snelheid netwerkinterconnecties ontbreken, dankzij onze exclusieve CDN+P2P (Peer-to-Peer) technologie.

Uitgebreide ondersteuning voor apparaten

De codecs en protocollen van iReplay.tv zijn gebaseerd op de nieuwste industriestandaarden en ondersteunen alle soorten verbonden schermen, waaronder Apple TV, iOS, Android, pc, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Android TV en andere settopboxen/spelconsoles, zowel op webplatforms als in native applicaties.

Personalisatie van inhoud

Door het aanbieden van à-la-carte 24x7 Muziek TV-kanalen sinds februari 2016 op DJing TV Channels, heeft iReplay.Tv een ongeëvenaarde ervaring opgedaan in gepersonaliseerde TV met live manifestmanipulatie.

Automatisering van contentcreatie

Door gebruik te maken van After Effects-sjablonen kunt u eenvoudig automatische videocreaties maken op basis van verschillende soorten gegevens, zoals tekst, afbeeldingen, audio, video, RSS-feeds en API-verzoeken.

Klaar om het uit te proberen?

Prijzen beginnen bij EUR 0,001 per minuut
Geen abonnement vereist
Gericht op video (geen verkoop van GB/TB)
Goedkoper dan welke CDN dan ook
Geen ontwikkeling vereist

Apple TV tvOS Roku Amazon Fire TV app
Amazon Fire TV Roku app development

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv

English
Sitemap

Vertrouwd door

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


Een deel van de inkomsten van iReplay.TV, specifiek 1%, wordt toegewezen aan het financieren van onderzoek en het bieden van hulp bij de behandeling van kinderkanker aan het Gustave Roussy Institute. Leer hier meer over het Gustave Roussy-kanker instituut: Gustave Roussy Institute