Hva vi gjør Funksjoner Showcase Priser Jukebox TV Blog

Lanser dine FASTE, Betalingsmur TV-kanaler eller direktesendinger,
Betalte podkast-abonnementer fra ditt eksisterende innhold

Ingen maskinvare eller programvare å installere
Ingen abonnement nødvendig
Direkte strømming til hvilken som helst tilkoblet skjerm i verden
Importer ditt eksisterende innhold fra de fleste plattformer
Eller spar penger fra overforbruk av data med din nåværende OVP

iReplay.TV spesialiserer seg på å skape og administrere den første fullstendig skybaserte, alt-i-ett OTT-løsningen for:
Betal-per-visning online arrangementer eller TV-kanaler
Virtuelle kanaler/FAST-kanaler
Betalte podkast-abonnementer

TV-teknologien har utviklet seg betydelig, men metodene som brukes til å overføre innhold har ikke holdt tritt. iReplay tilbyr en banebrytende løsning ved å tilby en fullstendig skybasert plattform for lineære, personlige og on-demand OTT-tjenester. Ved å bruke iReplay kan du enkelt laste opp innholdet ditt til vårt webgrensesnitt, velge distribusjons- og planleggingspreferanser, og vi vil håndtere kodingen og strømmingen til enhver enhet globalt, med den raskeste tid-til-markedet og laveste totale kostnaden i bransjen.

Pålitelig, høykvalitets strømming

Flerskjerms adaptiv bitrate (Faktisk avspilling av kundekanaler 24x7)

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

Profesjonelle tjenester
med over 20 års erfaring

iReplay.tv tilbyr tilgang til strømmingseksperter som er tilgjengelige etter behov, 24/7, for å hjelpe med direktesendinger, VOD2Live-kanaler, betalte podkast-abonnementer og tilby nødplaner ved behov. I motsetning til generell bruk av offshore nivå 1-support med forhåndsskrevne svar og begrenset tilgjengelighet av bedre support utenfor kontortid, er iReplay.tv's eksperter tilgjengelige for alle til enhver tid, også under gratis prøveperioder. De kan gi råd om utstyrsanbefalinger, transcoding-optimalisering, assistanse for automatisering av innholdsskapelse, liveovervåking, og både klient- og serverside tilpasset programvareutvikling. Med over 20 års erfaring innen strømming kan iReplay.tv's eksperter hjelpe med alt som har med strømming å gjøre, uansett om du strømmer fra Antarktis eller enklere steder å strømme fra.

Ingen abonnementsplan.
Betal etter behov, betal etter vekst

Direktesendinger av arrangementer er vanligvis en engangsforekomst som kan gjentas med varierende frekvens hvis det er vellykket. Det kan være vanskelig å forutsi hvor ofte disse arrangementene vil finne sted, noe som gjør det utfordrende å velge riktig abonnementsplan som deretter vil kreve avbestilling før neste faktureringsperiode. Hos iReplay.tv tilbyr vi en enkel og rettferdig prismodell. Du blir kun belastet per minutt med bruk, og våre priser er alltid lavere enn andre leverandører av nettbaserte videoløsninger som er avhengige av eksterne tekniske løsninger, uansett om det gjelder planbegrensninger eller overforbruk av data. Denne prismodellen gjelder for alle våre tjenester, inkludert VOD, VOD2Live og betalte podkast-abonnementer, slik at du kun betaler for det du bruker og aldri mer. Vi tror på åpenhet og rettferdige priser, slik at du kan fokusere på å levere vellykkede direktesendinger uten å bekymre deg for skjulte gebyrer eller kompliserte prismuligheter.

Alle funksjonene du trenger
for pålitelig avspilling

iReplay.tv har alt du trenger for å sikre en jevn og problemfri direktesending. Vi støtter ulike inngangsmuligheter, inkludert RTMP, SRT og moderne HLS, H264/AVC og HEVC, og tilbyr adaptiv bitrate HTTP-strømming for optimal visning på forskjellige enheter. Med funksjoner som timeshifting, Cloud DVR og spoling kan du sørge for at publikum ikke går glipp av et øyeblikk. Plattformen vår har også innebygd failover og failsafe-strømming, slik at strømmen din fortsetter uten avbrudd i tilfelle problemer. Vi prioriterer enhetskompatibilitet og følger offisielle anbefalinger for HTTP-strømming, slik at du kan være trygg på at strømmen din er kompatibel med så mange enheter som mulig. Du trenger ikke å velge tilleggsalternativer eller legge inn en ny bestilling for å oppnå maksimal kompatibilitet, fordi plattformen vår tilbyr alt du trenger rett ut av esken for hver enkelt kunde.

TV-kanal(er) administrert fra
en nettleser eller smarttelefon

iReplay.TV's brukervennlige webgrensesnitt gjør det enkelt og raskt å opprette en 24/7 TV-kanal som blander VOD og direktesendt innhold og sender det til seere over hele verden. Med 'Jukebox TV' kan du la publikum (eller kunder på offentlige steder som en bar) velge neste musikkvideo på din musikk-TV-kanal. Med 'influencers TV' kan du gi tilgang til influencers slik at de kan lage sin egen TV-kanal med ditt innhold og dele den med sine følgere. Med 'Coop TV' kan du opprette TV-kanaler i samarbeid med innholdsprodusenter. Med denne løsningen kan alt innhold som sendes, umiddelbart gjøres tilgjengelig for start-over, catch-up og gjentatt avspilling.

Beste videoprodusenter for direktesending i Ashburn, Virginia, United States

iReplay.tv samarbeider med lokale videoproduksjonsselskaper for å muliggjøre en raskere oppstartsprosess, slik at enhver bruker av gratis prøveperiode enkelt kan finne videofagfolk i nærheten.

Offentlige direktesendinger, forhåndsvisning på sosiale medieplattformer og omstrømming, kontinuerlig 24x7 TV-kanalstrømming ved bruk av skyplayout, integrering av ulike betalingsmetoder med Paygate, planlagte direktesendinger, arkivering av direktesendinger og direktesendt VOD-innhold, musikk-TV-kanaler for offentlige steder, strømming med lav ventetid, failover/failsafe-strømming - alle iReplay.TV's fremtredende funksjoner er verifisert og anbefalt av eksperter i vår katalog.

Sanntidsbetalinger
til din bankkonto

Med vår betalingsmur-løsning får du ikke bare den beste leveringsløsningen som skalerer sanntidsbasert basert på kjøperens plassering, men du har også tilgang til sanntidsbetalinger for engangsbilletter til arrangementer eller abonnementer. Du kan motta betalinger direkte på din Stripe- eller PayPal-konto (uten provisjon til iReplay.tv), samt gjennom din kryptolommebok.

Allsidig og multifunksjonelt
avspillingssystem

Enkelt opprett 24/7 TV-kanaler med automatisk vektede tilfeldige timeplaner basert på eksisterende video- eller lydinnhold. Generer underkanaler eller tematiske kanaler med tag-basert avspilling. Hold orden med berøringsvennlig brukergrensesnitt og knipe-zoom-funksjonalitet på mobile enheter. Sømløs tilkobling til eksterne API-er er tilgjengelig for eksisterende avspillingssystemer.

Token-basert sikkerhet

En strøm kan kun deles hvis du tillater deling. Med et token-basert system for hver enkelt strøm er det mye enklere å spore bruken av en individuell billettinnehaver eller abonnent enn ved bruk av en enkel generell beskyttelse som for eksempel geografisk sted (som kan omgås ved hjelp av VPN) eller DRM (som kan omgås ved bruk av HDCP-strippere).

Ingen migrering nødvendig

Hvis du foretrekker å beholde din nåværende nettbaserte videoleverandør for øyeblikket, kan du likevel dra nytte av iReplay.tv's funksjoner ved å rebroadcaste din eksisterende utgang for å teste vår plattforms evner. På denne måten kan du spare penger samtidig som du nyter ekstra funksjoner som forbedrer påliteligheten til dine direktesendinger. Du kan til og med opprette en 24/7 TV-kanal ved hjelp av din eksisterende innholdskatalog. Når du er klar til å migrere innholdet ditt fullt ut til vår plattform, tilbyr vi migreringsverktøy som gjør prosessen sømløs og gjennomsiktig for deg.

Personlig tilpasset, målrettet TV, av deg selv, sammenslutninger av innholdsprodusenter, influencers eller til og med seere

Flerskjerms adaptiv bitrate (Faktisk avspilling av kundekanaler 24x7)

Jukebox TV - Create your own music TV channels or let your viewers personalize it

Global levering
Intern og ekstern CDN+P2P

iReplay.tv's leveringsinfrastruktur, basert på en robust intern og intelligent CDN, samt en multi-CDN-tilnærming ved behov, gjør det mulig for deg å nå et stort globalt publikum fra starten av, til en mer overkommelig pris enn tradisjonelle CDNs. Dette inkluderer regioner der det mangler høyhastighetsnettverksforbindelser, takket være vår eksklusive CDN+P2P (Peer-to-Peer)-teknologi.

Omfattende enhetsstøtte

iReplay.tv's kodeker og protokoller er basert på de nyeste bransjestandardene og støtter alle typer tilkoblede skjermer, inkludert Apple TV, iOS, Android, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Android TV og andre set-top-bokser/spillkonsoller, både på webplattformer og i native applikasjoner.

Personlig tilpasning av innhold

Ved å tilby à la carte 24x7 musikk-TV-kanaler siden februar 2016 på DJing TV-kanaler, har iReplay.Tv opparbeidet en enestående erfaring innen personlig tilpasset TV med manipulering av direkte manifest.

Automatisering av innholdsskapelse

Ved å bruke After Effects-templater kan du enkelt lage automatisk videoinnhold fra hvilken som helst type data, for eksempel tekst, bilder, lyd, video, RSS-feeder, API-forespørsler.

Klar til å prøve?

Prisene starter på USD 0,001 per minutt
Ingen abonnement nødvendig
Videoorientert (selger ikke GB/TB)
Billigere enn noen CDN
Ingen utvikling nødvendig

Test nå gratis med hvilken som helst eksisterende strøm-URL

Apple TV tvOS Roku Amazon Fire TV app
Amazon Fire TV Roku app development

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv

English
Sitemap

Tillit fra

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


En del av iReplay.TV's inntekter, spesifikt 1%, blir tildelt forskning og bistand til behandling av barnekreft ved Gustave Roussy Institute. Gustave Roussy Institute