Vad vi gör Funktioner Showcase Prissättning Jukebox TV Blog

Lansera dina FAST, Betalvägg TV-kanaler eller live-evenemang,
Podcast betalad prenumeration från ditt befintliga innehåll

Ingen hårdvara eller mjukvara att installera
Ingen prenumeration krävs
Direktsänd till vilken ansluten skärm som helst i världen
Importera ditt befintliga innehåll från de flesta plattformar
Eller spara bara pengar från din nuvarande OVP-dataöverföring

iReplay.TV specialiserar sig på att skapa och hantera den första helt molnbaserade, allt-i-ett-OTT-lösningen för:
Pay-per-view online-evenemang eller TV-kanaler
Virtuella kanaler/FAST-kanaler
Betalda podcast-prenumerationer

TV-tekniken har utvecklats mycket, men metoderna som används för att överföra innehåll har inte hängt med. iReplay erbjuder en toppmodern lösning genom att tillhandahålla en helt molnbaserad plattform för linjära, personliga och on-demand OTT-tjänster. Med iReplay kan du enkelt ladda upp ditt innehåll till vårt webbgränssnitt, välja dina distributions- och schemaläggningsinställningar, och vi tar hand om kryptering och streaming till vilken enhet som helst världen över, med den snabbaste tid till marknaden och lägst totalkostnad i branschen.

Pålitlig, högkvalitativ streaming

Multiskärms adaptiv bitrate (Faktisk uppspelning av kundkanaler 24x7)

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

Professionella tjänster
med över 20 års erfarenhet

iReplay.tv erbjuder tillgång till streamingexperter som är tillgängliga på begäran, 24/7, för att hjälpa till med livestreamingevenemang, VOD2Live-kanaler, betalda podcast-prenumerationer och tillhandahålla nödplaner vid behov. Till skillnad från en allmän användning av offshore-nivå 1-support med förskrivna svar och begränsad tillgänglighet av bättre support under icke-kontorstid, finns iReplay.tv:s experter tillgängliga för alla när som helst, även under gratis provperioder. De kan ge råd om utrustningsrekommendationer, transkodningsoptimeringar, hjälp med automatisering av innehållsskapande, liveövervakning samt anpassad programvaruutveckling både på klient- och serversidan. Med över 20 års erfarenhet inom streaming kan iReplay.tv:s experter ge hjälp med allt som rör streaming, oavsett om du streamar från Antarktis eller enklare platser att streama från.

Ingen prenumerationsplan.
Betala som du går, betala som du växer

Livestreamingevenemang är vanligtvis engångsföreteelser som kan upprepas med varierande frekvens om de lyckas. Det kan vara svårt att förutsäga hur ofta dessa evenemang kommer att äga rum, vilket gör det utmanande att välja rätt prenumerationsplan som sedan kräver avslutning före nästa faktureringscykel. På iReplay.tv erbjuder vi en enkel och tydlig prissättningsmodell. Du debiteras endast per använd minut, och våra priser är alltid lägre än andra onlinevideoleverantörer som förlitar sig på externa tekniska lösningar, oavsett plangränser eller dataöverföring. Denna prissättningsmodell gäller även för alla andra tjänster, inklusive VOD, VOD2Live och betalda podcast-prenumerationer, vilket säkerställer att du bara betalar för det du använder och aldrig mer. Vi tror på transparent och rättvis prissättning, så att du kan fokusera på att leverera framgångsrika livestreamingevenemang utan att behöva oroa dig för dolda avgifter eller komplicerade prisalternativ.

Alla funktioner du behöver
för pålitlig uppspelning

iReplay.tv har dig täckt med alla nödvändiga funktioner för att göra din livestreamingupplevelse så smidig och problemfri som möjligt. Vi stöder olika ingångsalternativ, inklusive RTMP, SRT och moderna HLS, H264/AVC och HEVC, och erbjuder adaptiv bitrate HTTP-streaming för optimal visning på olika enheter. Med funktioner som tidsskiftning, Cloud DVR och återuppspelning kan du se till att din publik inte missar en sekund. Vår plattform erbjuder också failover och failsafe-ström som standard, vilket säkerställer att din ström fortsätter utan avbrott vid eventuella problem. Vi prioriterar enhetskompatibilitet och följer officiella rekommendationer för HTTP-streaming, så att du kan vara trygg med att din ström är kompatibel med så många enheter som möjligt. Du behöver inte välja ytterligare alternativ eller göra en ny beställning för att uppnå maximal kompatibilitet, eftersom vår plattform erbjuder allt direkt ur lådan för varje kund.

TV-kanal(er) hanterade från
en webbläsare eller smartphone

iReplay.TV:s användarvänliga webbgränssnitt gör att du snabbt och enkelt kan skapa en 24/7 TV-kanal där du blandar ditt VOD- och liveinnehåll och sänder det till tittare över hela världen. Med 'Jukebox TV' kan din publik (eller kunder på en offentlig plats som en bar) välja nästa musikvideo på din musik-TV-kanal. Med 'influencers TV' ger du influencers tillgång så att de kan skapa sin egen TV-kanal från ditt innehåll och dela det med sina följare. Med 'Coop TV' kan du skapa TV-kanaler i samarbete med innehållsskapare. Med denna lösning kan allt som sänds nås för start-over, catch-up och omedelbar återuppspelning.

Bästa videoproducenterna för livestreaming i Ashburn, Virginia, United States

iReplay.tv samarbetar med lokala videoproduktionsföretag för att möjliggöra en snabbare startprocess, så att alla användare av gratis provperioder enkelt kan hitta videoproffs i närheten.

Offentlig livestreaming, förhandsgranskningar på sociala medieplattformar och restreaming, kontinuerlig 24x7 TV-kanalstreaming med molnbaserad uppspelning, integration av olika betalningsmetoder med Paygate, schemalagd live-sändning, arkivering av live, live och VOD, musik-TV-kanaler för offentliga platser, låglatensströmning, failover/failsafe-strömning - alla dessa framstående funktioner från iReplay.TV verifieras och stöds av rekommenderade experter i vår katalog.

Bästa videoproducenterna för livestreaming i Ashburn, Virginia, United States

iReplay.tv samarbetar med lokala videoproduktionsföretag för att möjliggöra en snabbare startprocess, så att alla användare av gratis provperioder enkelt kan hitta videoproffs i närheten.

Offentlig livestreaming, förhandsgranskningar på sociala medieplattformar och restreaming, kontinuerlig 24x7 TV-kanalstreaming med molnbaserad uppspelning, integration av olika betalningsmetoder med Paygate, schemalagd live-sändning, arkivering av live, live och VOD, musik-TV-kanaler för offentliga platser, låglatensströmning, failover/failsafe-strömning - alla dessa framstående funktioner från iReplay.TV verifieras och stöds av rekommenderade experter i vår katalog.

Mångsidigt multifunktionellt
Play out-system

Skapa enkelt 24/7 TV-kanaler med automatiska viktade slumpmässiga scheman från befintliga video- eller ljudresurser. Generera subkanaler eller temakanaler med tagbaserade play out. Håll ordning med en användarvänlig pekskärmsvänlig användargränssnitt och knipzoomfunktioner på mobila enheter. En smidig anslutning till extern API finns tillgänglig för befintligt play out-system.

Säkerhet med token-baserad åtkomst

En ström kan endast delas om du tillåter det. Med ett token-baserat system på varje enskild ström är det mycket enklare att spåra användningen av en individuell biljettinnehavare eller prenumerant än med enkla generella skyddsmetoder som geografisk positionering (som kan kringgås med VPN) eller DRM (som kan kringgås med HDCP-strippers).

Ingen migration krävs

Om du föredrar att behålla din nuvarande onlinevideoleverantör för tillfället kan du ändå dra nytta av iReplay.tv:s funktioner genom att omsända ditt befintliga utdata för att testa vår plattforms kapaciteter. Genom att göra detta kan du spara pengar samtidigt som du njuter av ytterligare funktioner som förbättrar tillförlitligheten för dina livestreams. Du kan till och med skapa en 24/7 TV-kanal med hjälp av ditt befintliga innehållskatalog. När du är redo att fullständigt migrera ditt innehåll till vår plattform erbjuder vi migrationsverktyg som gör processen smidig och transparent för dig.

Personifierad, adresserbar TV, på egen hand, föreningar av innehållsskapare, influencers eller till och med tittare

Multiskärms adaptiv bitrate (Faktisk uppspelning av kundkanaler 24x7)

Jukebox TV - Skapa dina egna musik-TV-kanaler eller låt dina tittare anpassa det

Global leverans
Intern och extern CDN+P2P

iReplay.tv:s leveransinfrastruktur, baserad på en robust intern och intelligent CDN, samt en multi-CDN-approach vid behov, gör det möjligt för dig att nå en stor global publik från början till ett mer överkomligt pris än traditionella CDNs. Detta inkluderar regioner där höghastighetsnätverksanslutningar saknas, tack vare vår exklusiva CDN+P2P (Peer-to-Peer) teknologi.

Omfattande enhetsstöd

iReplay.tv:s codec och protokoll är baserade på de senaste branschstandarderna och stödjer alla typer av anslutna skärmar, inklusive Apple TV, iOS, Android, PC, Mac, Roku, Xbox, Playstation, Android TV och andra set-top-boxar/spelkonsoler, både på webbplattformar och i nativa applikationer.

Innehållsanpassning

Genom att erbjuda a-la-carte 24x7 musik-TV-kanaler sedan februari 2016 på DJing TV-kanaler har iReplay.Tv skaffat sig en oöverträffad erfarenhet av personlig TV med live-manifestmanipulering.

Automatiserad innehållsskapande

Genom att använda After Effects- mallar kan du enkelt skapa automatiskt videoinnehåll från vilka data som helst, som text, bild, ljud, video, RSS-flöden och API-förfrågningar.

Är du redo att prova?

Priserna börjar på 0,001 USD per minut
Ingen prenumeration krävs
Inriktning på video (säljer inte GB/TB)
Billigare än någon CDN
Ingen utveckling krävs

Apple TV tvOS Roku Amazon Fire TV app
Amazon Fire TV Roku app development

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv

English
Sitemap

Betrott av

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


En del av iReplay.TV:s intäkter, närmare bestämt 1%, allokeras till forskningsfinansiering och bidrag till behandling av barns cancer på Gustave Roussy Institute