What we do Features Showcase Pricing Jukebox TV Blog

Bedste Live Video Streaming Apps til Mobil på ethvert Budget i 2023

Hvis du leder efter at live streame fra din smartphone eller tablet, er dette vores bedste live streaming apps for 2023

Engangsbetaling (299 $): Roland VRC-01 Aerocaster trådløst livestreaming-system


AeroCaster-systemet er et avanceret og yderst alsidigt lyd- og videoskiftesystem, der er nemt at opsætte. Med minimal indsats kan du hurtigt streame indhold fra flere kameraer samt højkvalitets lyd til populære platforme som YouTube, Facebook, Twitch og endda brugerdefinerede RTMP-kanaler via enten Wi-Fi eller 4G/5G mobilnetværk.

AeroCaster-systemet består af tre komponenter: AeroCaster LIVE-appen til iPad, AeroCaster VRC-01 hardware kontrolflade og lydgrænseflade, og AeroCaster Camera-appen til iOS og Android mobile enheder. Det understøtter også skærmdeling fra personlige computere og mobile enheder.


Stort budget (49 $ og mere pr. måned): Switcher Studio


Switcher Studio er en videoproduktionssoftware, der giver brugerne mulighed for at skabe live og forudindspillet videoindhold ved hjælp af flere kameraer fra iDevices (iPhone, iPod touch, iPad) eller skrivebordsskærm (med den gratis Switcher Cast-applikation til MacOS). Den er designet til videoprofessionelle og indholdsskabere, der ønsker at skabe videomateriale af høj kvalitet med minimalt udstyr.

Softwaren giver brugerne mulighed for at skifte mellem flere kameravinkler og tilføje tekst, grafik og andre elementer til videoen i realtid. Det giver også brugerne mulighed for at live streame deres videoer til platforme som YouTube, Facebook, Twitch og brugerdefinerede RTMP , og for at optage videoerne til senere brug.

Switcher Studio tilbyder en enkel, brugervenlig grænseflade og giver brugerne mulighed for at forbinde flere enheder som smartphones, tablets og kameraer for at skabe en professionel multi-kamera produktion. Det inkluderer også funktioner som grøn skærm, chroma nøgle, billede-i-billede og både kompositions- og kildeoptagelse til efterproduktion.

Softwaren er tilgængelig for iOS og iPadOS. Det er en fantastisk løsning for små virksomheder, musikere og DJs, kirker, skoler og andre organisationer, der ønsker at skabe videomateriale af høj kvalitet på et budget, og for indholdsskabere, der søger en mere professionel og alsidig måde at live streame og optage videoer på.Lille budget (1,99 $ pr. måned): NabiApp Live Now


Live now er en Android og iOS-app til livestreaming af dit smartphone-kamera eller skærm.

Appen tillader streaming til over 30 platforme, inklusiv YouTube, Twitch, Facebook, Telegram og brugerdefinerede RTMP for andre, med opløsninger op til 1080p. Brugere kan også tilføje overlays, lower thirds, logo-vandmærker og fuldskærmsbilleder til deres streams."

Hvilken gratis app skal jeg bruge, hvis jeg kun vil streame til et enkelt socialt netværk?


  • Facebook Live: Facebook Live giver brugerne mulighed for at streame live video direkte fra deres Facebook-konto. Det er integreret i Facebook-platformen, hvilket gør det nemt for brugerne at dele deres live streams med deres venner og følgere.
  • YouTube Live: YouTube Live er en live streaming-tjeneste tilbudt af YouTube. Det giver brugerne mulighed for at streame live video til deres YouTube-kanal og interagere med seerne i realtid.
  • Instagram Live: Instagram Live er en live streaming-funktion indbygget i Instagram-appen. Det giver brugerne mulighed for at dele live video med deres følgere og interagere med dem i realtid.
  • Twitter Live: Twitter Live er en live streaming-funktion indbygget i Twitter-appen. Det giver brugerne mulighed for at dele live video med deres følgere og interagere med dem i realtid.
  • Twitch: Twitch er en live streaming-platform primært fokuseret på gaming, men også populær til streaming af andet indhold som musik, talkshows og mere.
  • TikTok Live: TikTok Live er en live streaming-funktion indbygget i TikTok-appen. Det giver brugerne mulighed for at dele live video med deres følgere og interagere med dem i realtid.
  • LinkedIn Live: LinkedIn Live er en live streaming-funktion indbygget i LinkedIn-appen, det giver brugerne mulighed for at dele live video med deres professionelle netværk og interagere med dem i realtid.


Stream nemt til flere destinationer, inklusive din egen hjemmeside, podcast og app fra din smartphone eller tabletiReplay.TV Free trial
No subscription
No credit card required
Article written (translated from English) by
Sylvain Corvaisier (LinkedIn)Corvaisier Sylvain Independent Streaming Engineer
Last modified: August 29th, 2023

Blog articles

Share this article

Get your own TV channel on iOS, Android, Roku, Fire TV and Connected TV like this one easily

Unlimited, automated, 24/7 TV Channels from your content at $0.001 per minute

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv
Trusted by

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


A portion of iReplay.TV's revenues, specifically 1%, is being allocated towards funding research and providing assistance for children's cancer treatment at Gustave Roussy Institute
Learn more about Gustave Roussy cancer Institute