What we do Features Showcase Pricing Jukebox TV Blog

Gratis HLS-streams om videostreaming-spelers, websites en apps te testen #1 Blender Open Movies TV-kanaal

U kunt deze teststream toevoegen aan uw website met voorbeelden van HLS-streams, mits u ook een 'do follow' link geeft naar deze webpagina of https://ireplay.tv

HLS (HTTP Live Streaming) is een populair streamingprotocol gebruikt voor het leveren van live en on-demand videomateriaal via het internet. Het wordt veelvuldig gebruikt door diverse videoplatforms en -diensten, waaronder Apple's iOS-apparaten, Roku, en vele anderen. Als u uw HLS-stream wilt testen of simpelweg HLS-streaming zelf wilt ervaren, biedt Blender Open Movies een gratis HLS proefstream die u kunt gebruiken.


https://ireplay.tv/test/blender.m3u8 (URL kopiëren) fmp4 HLS failover teststream


Blender Open Movies (https://studio.blender.org/films/) is een project dat korte films produceert met Blender, een gratis en open-source 3D creatiesoftware. Het project heeft in de loop der jaren verschillende korte films uitgebracht en biedt op zijn website enkele video-assets voor testdoeleinden.

Blender Open Movies is een project dat korte films produceert met Blender, een gratis en open-source 3D creatiesoftware. In de loop der jaren heeft het project verschillende korte films uitgebracht, die elk de mogelijkheden van Blender tonen en waardevolle bronnen voor de Blender-community bieden. Hier is een lijst van enkele van de meest populaire Blender Open Movies:

Elephant's Dream (2006) - Dit was de eerste Blender Open Movie, geregisseerd door Bassam Kurdali. De film volgt het verhaal van Emo en Proog, twee personages die een vreemde en surreële wereld verkennen.

Big Buck Bunny (2008) - Geregisseerd door Sacha Goedegebure, Big Buck Bunny is een verhaal over een reusachtig konijn dat wraak zoekt op drie kleine boswezens die hem hebben gepest.

Sintel (2010) - Geregisseerd door Colin Levy, Sintel is een fantasy avonturenverhaal over een jong meisje op zoek naar een draak die ze heeft opgevoed vanuit een ei. De film toont enkele van Blender's geavanceerde functies, zoals vloeistofsimulaties en deeltjessystemen.

Tears of Steel (2012) - Geregisseerd door Ian Hubert, Tears of Steel is een sciencefictionverhaal over een groep soldaten die de wereld proberen te redden van een buitenaardse invasie. De film toont geavanceerde visuele effecten en compositietechnieken, allemaal gedaan met Blender.

Cosmos Laundromat (2015) - Geregisseerd door Mathieu Auvray, Cosmos Laundromat is een surrealistisch en humoristisch verhaal over een schaap dat droomt van vliegen. De film toont enkele van de nieuwste functies van Blender, zoals de Cycles rendering engine en het cloud computing systeem van het Blender Instituut.

Agent 327: Operation Barbershop (2017) - Geregisseerd door Colin Levy, Agent 327: Operation Barbershop is een spionagethriller over een geheim agent die probeert een kwaadaardige organisatie ervan te weerhouden de wereld over te nemen. De film toont de mogelijkheden van Blender in het creëren van realistische personages en omgevingen.

HLS HTTP live streaming continue TV-kanaal teststream


iReplay.TV heeft een 24x7 TV-kanaal gemaakt, zodat u uw HLS-speler, HLS-website of HLS-app kunt testen met dit bronmateriaal, gehouden in de oorspronkelijke beeldsnelheden. Om toegang te krijgen tot de HLS proefstream, moet u de volgende URL gebruiken: https://ireplay.tv/test/blender.m3u8 (URL kopiëren). Deze URL geeft u een proef HLS-stream die u kunt gebruiken om uw HLS-streaming mogelijkheden te testen.

Om deze proefstream te gebruiken, heeft u een HLS-speler nodig. Er zijn veel gratis en open-source HLS-spelers beschikbaar op het internet die u kunt gebruiken. Enkele populaire opties zijn hls.js en Shaka Player. Kopieer en plak gewoon de Blender Open Movies HLS stream URL in uw gekozen speler, en u zou de inhoud moeten kunnen streamen.

Met deze proefstream kunt u uw HLS-streamingmogelijkheden testen en zien hoe goed uw internetverbinding HLS-streams aankan. U kunt deze proefstream ook gebruiken om verschillende functies van de HLS-speler te testen, zoals afspeelkwaliteit, buffering en meer.

We zijn van plan om in de toekomst enkele andere auteursrechtvrije of creatieve commons HLS teststreams aan deze blog toe te voegen. Ze zullen allemaal gebruik maken van de multi-CDN HLS failover-functie.

Gratis HLS streams om videostreaming spelers, websites en apps te testen


Ontdek hoe eenvoudig het is om een failover teststream zoals deze te maken, of zelfs een volwaardig 24/7 HLS TV-kanaal, in slechts enkele minuten werkiReplay.TV Free trial
No subscription
No credit card required
Article written (translated from English) by
Sylvain Corvaisier (LinkedIn)Corvaisier Sylvain Independent Streaming Engineer
Last modified: September 11th, 2023

Blog articles

Share this article

Get your own TV channel on iOS, Android, Roku, Fire TV and Connected TV like this one easily

Unlimited, automated, 24/7 TV Channels from your content at $0.001 per minute

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv
Trusted by

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


A portion of iReplay.TV's revenues, specifically 1%, is being allocated towards funding research and providing assistance for children's cancer treatment at Gustave Roussy Institute
Learn more about Gustave Roussy cancer Institute