What we do Features Showcase Pricing Jukebox TV Blog

Beste Live Video Streaming Apps voor Mobiel met Elk Budget in 2023

Als je wilt livestreamen vanaf je smartphone of tablet, dit zijn onze beste livestreaming-apps voor 2023:

Eenmalig ($299): Roland VRC-01 Aerocaster Draadloos Livestreaming systeem


Het AeroCaster systeem is een geavanceerd en zeer veelzijdig audio- en videoschakelsysteem dat moeiteloos op te zetten is. Met minimaal moeite kun je snel inhoud streamen vanuit meerdere camera's, samen met audio van hoge kwaliteit, naar populaire platforms zoals YouTube, Facebook, Twitch en zelfs aangepaste RTMP-kanalen via Wi-Fi of 4G/5G mobiele netwerken.

Het AeroCaster systeem bestaat uit drie componenten: de AeroCaster LIVE-app voor iPad, de AeroCaster VRC-01 hardware control surface en audio-interface, en de AeroCaster Camera-app voor iOS en Android mobiele apparaten. Het ondersteunt ook scherm delen vanaf persoonlijke computers en mobiele apparaten.Hoog budget ($49 en meer per maand): Switcher Studio


Switcher Studio is software voor videoproductie waarmee gebruikers live en vooraf opgenomen videomateriaal kunnen maken met behulp van meerdere camera's vanaf iDevices (iPhone, iPod touch, iPad) of desktopscherm (met de gratis Switcher Cast-applicatie voor MacOS). Het is ontworpen voor video professionals en content creators die hoogwaardige videomateriaal willen maken met minimaal materiaal.

De software stelt gebruikers in staat om te schakelen tussen meerdere camerahoeken en tekst, afbeeldingen en andere elementen in realtime aan de video toe te voegen. Het staat ook gebruikers toe om hun video's live te streamen naar platforms zoals YouTube, Facebook, Twitch en aangepaste RTMP , en om de video's voor later gebruik op te nemen.

Switcher Studio biedt een eenvoudige, gebruiksvriendelijke interface en stelt gebruikers in staat om meerdere apparaten zoals smartphones, tablets en camera's aan te sluiten om een professioneel ogende multicamera-productie te creëren. Het omvat ook functies zoals een groen scherm, chroma key, picture-in-picture en zowel compositie als bron opname voor nabewerking.

De software is beschikbaar voor iOS en iPadOS. Het is een geweldige oplossing voor kleine bedrijven, muzikanten en DJ's, kerken, scholen en andere organisaties die hoogwaardig videomateriaal willen maken met een beperkt budget, en voor content creators die op zoek zijn naar een meer professionele en veelzijdige manier om live te streamen en video's op te nemen.Klein budget ($1.99 per maand): NabiApp Live Now


Live now is een Android- en iOS-app om live je smartphonecamera of scherm uit te zenden.

De app maakt het mogelijk om te streamen naar meer dan 30 platforms, waaronder YouTube, Twitch, Facebook, Telegram en aangepaste RTMP voor anderen, met resoluties tot 1080p. Gebruikers kunnen ook overlays, onderste balken, logo watermerken en full-screen afbeeldingen aan hun streams toevoegen.

Welke gratis app moet ik gebruiken als ik alleen naar een sociaal netwerk wil streamen?


  • Facebook Live: Facebook Live stelt gebruikers in staat om live video rechtstreeks vanuit hun Facebook-account te streamen. Het is geïntegreerd in het Facebook-platform, wat het gemakkelijk maakt voor gebruikers om hun live streams te delen met vrienden en volgers.
  • YouTube Live: YouTube Live is een livestreaming-service die wordt aangeboden door YouTube. Het stelt gebruikers in staat om live video te streamen naar hun YouTube-kanaal en in realtime met kijkers te communiceren.
  • Instagram Live: Instagram Live is een live streaming functie ingebouwd in de Instagram-app. Het stelt gebruikers in staat om live video te delen met hun volgers en in realtime met hen te communiceren.
  • Twitter Live: Twitter Live is een live streaming functie ingebouwd in de Twitter-app. Het stelt gebruikers in staat om live video te delen met hun volgers en in realtime met hen te communiceren.
  • Twitch: Twitch is een live streaming platform dat zich voornamelijk richt op gaming, maar ook populair is voor het streamen van andere inhoud zoals muziek, praatprogramma's en meer.
  • TikTok Live: TikTok Live is een live streaming functie ingebouwd in de TikTok-app. Het stelt gebruikers in staat om live video te delen met hun volgers en in realtime met hen te communiceren.
  • LinkedIn Live: LinkedIn Live is een live streaming functie ingebouwd in de LinkedIn-app, waarmee gebruikers live video kunnen delen met hun professionele netwerk en in realtime met hen kunnen communiceren.


Stream eenvoudig naar meerdere bestemmingen, inclusief je eigen webpagina, podcast en app, vanaf je smartphone of tabletiReplay.TV Free trial
No subscription
No credit card required
Article written (translated from English) by
Sylvain Corvaisier (LinkedIn)Corvaisier Sylvain Independent Streaming Engineer
Last modified: August 29th, 2023

Blog articles

Share this article

Get your own TV channel on iOS, Android, Roku, Fire TV and Connected TV like this one easily

Unlimited, automated, 24/7 TV Channels from your content at $0.001 per minute

Cars and Roads - Brands (https://ireplay.tv/carsandroads/brands.m3u8)

© iReplay.TV

Powered by Vod2Live.tv
Trusted by

trusted by Arte for low-latency live streaming
trusted by DJing for VOD2Live, very high quality live streaming, Jukebox TV, private podcasts, paygate, iOS, iPadOS apps
trusted by CNRS for 'Antarctica to World' Live Streaming
trusted by Velocix for consulting and ops services
trusted by Thomson Video Networks/Harmonic for OTT/cloud training


A portion of iReplay.TV's revenues, specifically 1%, is being allocated towards funding research and providing assistance for children's cancer treatment at Gustave Roussy Institute
Learn more about Gustave Roussy cancer Institute